Demirçelik Anaokulu
KARAYILAN MAH. NAMIK KEMAL 1 CAD. DEMIR ÇELIK ANA OKULU BLOK NO: 4/1 İSKENDERUN / HATAY

VİZYON

Okul Öncesi Eğitimde varlığını kanıtlayan, yenilikler açık, evrensel bir Okul olmak. * Takım ruhunun önemine inanmış ekibimizle Ana-Babalarla işbirliği yaparak, kendini ve yeteneklerini tanıyan, ifade edebilen, problem çözebilen öz güvenle, aktif, yaratıcı ve mutlu bireyler yetiştirmek. * Özgür ve demokratik düşünce gücüne sahip, insana ve insani değerlere saygılı, * Büyüklerini sayan, küçüklerini seven , insanı ilişkilerinde yapıcı tutum sergileyen, * Milli öz geçmişişmizi, içinde bulunduğu yaş ve gelişim özelliklerine uygun olarak özümsemiş, * Hayata ve olaylara geniş açıdan bakabilen, objektif, ufku geniş düşünce gücüne sahip, * Ne istediğini bilen ve istediği hedefe doğru ilerleme cesaretini gösterebilen, * Hayatta karşılaştığı güçlüklere başaçıkabilen ve sahip olduğu güçle olumsuzlukları en az hasarla atlatabilen mutlu ve umutlu bireyler yetiştirebilmektir.

MİSYON

NORMAL